Zomeractie: Blog Booster

Een nieuwe site voor slechts 997 euro!

Ben je het zat dat jouw bezoekersaantallen blijven hangen op hetzelfde getalletje?

Wil je dat Google jouw waarde gaat zien?

Wil je, net als je concullega, ook een snelle website gebouwd speciaal voor jou?

Voor deze ene keer, en dan bedoelen we ook écht deze ene zomer, hebben we een actie speciaal voor jou. Je betaalt voor jouw spiksplinternieuwe website geen 2500 euro, ook geen 1600 euro. Je betaalt slechts 997 euro.

Je krijgt van ons een gloednieuwe website. Geoptimaliseerd op snelheid, opnieuw opgebouwd zodat je alleen gebruikt wat je ook echt nodig hebt en speciaal voor jou! Geen standaard thema wat iedereen heeft.

Schermafbeelding 2021 07 05 om 12.06.04

Alle tarieven genoemd op deze pagina zijn exclusief 21% BTW

Dit zit erbij in!

Een gloednieuwe website

Of je nu je huidige thema helemaal nagebouwd wil hebben, een gloednieuw design wilt of zelf een design hebt liggen: wij bouwen je website helemaal vanaf de fundering op. We focussen op snelheid én de beste technieken, zodat jij kan doen waar je goed in bent: blogs schrijven!

t.w.v. € 2025

WP Rocket

Dé plugins onder de plugins: WP Rocket. WP Rocket zorgt voor nog meer snelheid op jouw website zodat zelfs de bezoeker op de meest trage verbinding het idee heeft dat ze met turbosnelheid jouw website op komt!

Leuk voor je bezoeker én leuk voor Google.

Deze plugin krijg je een jaar lang gratis van ons!

t.w.v. € 44

Rank Math PRO

SEO: wie is er niet hele dagen druk mee? We optimaliseren je website op het gebied van SEO én je krijgt een jaar lang een licentie op Rank Math PRO van ons!

t.w.v. € 49,71

Asset CleanUp Pro

Asset CleanUp Pro: de performance booster voor jouw website! Wist je dat elke plugin die je installeert, mogelijk onnodige bestanden inlaadt op jouw website?

Met Asset CleanUp Pro ruimen we dit op en optimaliseren we je plugins!

t.w.v. € 41,30

Minitraining Altijd Bloginspiratie

Als je je geen zorgen meer hoeft te maken om de techniek, dan is er nog maar één ding waar je mee bezig moet zijn: content!

Je krijgt van ons gratis de minitraining Altijd Bloginspiratie cadeau! In deze training leer je hoe je binnen de kortste keren een databank vol blogposts hebt!

t.w.v. € 14,99

Het enige echte Techkoningin notitieboek

Wie houdt er nu niet van cadeautjes? Naast al die plugins, krijg je ook van ons het Techkoningin notitieboek gemaakt van steenpapier. Het notitieboek is ontworpen door de milieubewuste toppers van Paper / on the Rocks en is exclusief te verkrijgen via ons.

t.w.v. € 12,95

Jouw website gemaakt door blog- en techniekexperts!

Van 2187,95 voor 997 euro!

Tot nu toe kende je vast wel webbouwers. En je kende experts op het gebied van bloggen. Maar die combinatie? Die vind je niet gauw. Bij De Techkoningin zijn we gespecialiseerd in techniek. En in het bijzonder in techniek voor blogs. Wij weten wat belangrijk is voor jou als blogger. We weten waar Google op let. Wij snappen als geen ander dat jij niet je website stil wil laten staan terwijl iemand anders je website bouwt. En we kunnen met je meepraten over DA/PA, Citation Flow, geld verdienen met samenwerkingen, advertenties en affiliate marketing.

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn wij ook nog eens een kei in milieubewust programmeren. Milieubewust? Ja! Wist je dat het internet vervuilender is dan de luchtvaartindustrie?

Dan doet die zonvakantie ineens wellicht minder pijn dan weer aan je blog werken. We kunnen je helpen! Voor slechts 997 euro (dat is goedkoper dan een week met zomervakantie) heb jij binnen 2 tot 8 weken * een gloednieuwe website!

* Afhankelijk van je wensen

Schermafbeelding 2021 07 05 om 12.07.46
Zomeractie: Blog Booster 7

Maak het af met hosting speciaal voor bloggers

Je kiest niet elke dag voor een nieuwe host. En daarbij moet je ook 100% zeker weten dat je kiest voor een host die jouw bedrijf snapt. Die snapt dat jouw blog niet uit de lucht mag zijn als die belangrijke campagne net is gestart. Die geen duurdere pakketten probeert te verkopen, maar met jou meedenkt over wat je echt nodig hebt én die ook technisch geneuzel kan uitleggen in normale woorden. Dat kunnen wij!

Negen van de tien keer verdien jij geld door middel van advertenties, sponsored content en advertorials. Jij verdient dus je geld met bezoekersaantallen.

Dat betekent dat we jou niet hoeven te vertellen dat snelheid belangrijk is en dat elke seconde dat jouw website het niet doet, jij mogelijk een samenwerking verliest.

Jouw website verdient snelheid en een bedrijf dat begaan is met jouw website, of je nu 1, 50.000 of een miljoen bezoekers per maand op je site verwelkomt. En dit alles op een Nederlandse duurzame server. Oh ja, en dan ook nog betaalbaar.

Daarnaast geven krijg je ook nog eens maandelijks onderhoud! Wij updaten je plugins en WordPress en als er iets stukgaat, repareren we het ook nog! Zodat je niet meer bang hoeft te zijn om je plugins te updaten, maar wel verzekerd bent van een beveiligde en up to date site!

Normaal kost dit nog eens 570 euro per jaar. In combinatie met deze actie betaal je slechts 300 euro voor een jaar hosting én updates!

Techniek moet een hulpmiddel zijn, geen doel

Benieuwd naar ons eerdere werk?

Voor je ons inhuurt, wil je wellicht weten welke blogs we al hebben gemaakt! Geen probleem! Hieronder vind je een selectie van de sites die we hebben gemaakt!

Schermafbeelding 2021 07 05 om 11.16.20
Zomeractie: Blog Booster 8

Foxilicious is een foodblog met vegetarische en kindvriendelijke recepten!

Schermafbeelding 2021 07 05 om 11.17.19
Zomeractie: Blog Booster 9

Momambition.nl is het blog van Cassandra over moederschap én ambitie!

Schermafbeelding 2021 07 05 om 11.18.11
Zomeractie: Blog Booster 10

Fleur van Mama’s Liefste was heel helder: een vrolijke site die past bij wie zij is.

Schermafbeelding 2021 07 05 om 11.18.57
Zomeractie: Blog Booster 11

Gouden Lijntjes: de plek voor creatievelingen! Anne maakte zelf het design en wij hebben deze één op één nagebouwd.

Enkele vragen beantwoord:

Tot wanneer loopt deze actie?

Deze actie loopt tot en met vrijdag 16 juli.

Hoe snel heb je mijn website af?

Dit is afhankelijk van jouw wensen! Heb je al een design liggen? Dan zijn we een stuk sneller klaar dan wanneer wij het design voor je maken. Ook is het heel simpel: we werken van boven naar beneden. Meld je je als eerste aan? Dan ben je als eerste aan de beurt!
We gaan er vanuit dat je je website binnen 2 tot 8 weken hebt! Dit is natuurlijk afhankelijk van wat jij wil!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja! Je kan in maximaal drie termijnen betalen.

Ik wil dit misschien wel, maar heb nog vragen. Kan ik bellen?

Natuurlijk! Stuur ons een mailtje op [email protected] We denken graag met je mee!

Als ik een webshop heb of extra functionaliteiten wil, kan dat?

Ja, maar tegen een meerprijs. Dit doen we uiteraard in overleg!

Wat krijg ik van jullie?

Wij bouwen je blog zoals jij hem wilt. Dat betekent dat wij een homepage, de blogpagina’s, pagina’s, categoriepagina’s en alle archiefpagina’s en search optie maken. Wil je meer? Zoals een webshop of een uitgebreidere search? Dat kan tegen een meerprijs!