WordPress voor VA’s

Jij als Virtual Assistant bent in deze tijd van internet enorm belangrijk. Je helpt ondernemers met hun administratie, klanten en meer. De kennis en vaardigheden op het gebied van WordPress zijn cruciaal om jezelf te onderscheiden en succes te bereiken.

WordPress is de populairste software in de wereld om websites te maken. Met de WordPress voor VA’s training leer jij alles wat jij nodig hebt om je werk nog beter te doen.

De training WordPress voor VA’s is een cursus van 8 weken die jou leert de websites en blogs van je klanten te verbeteren, te onderhouden en op te zetten.

In 8 weken leer jij alles wat je moet weten om jouw klanten te ondersteunen.

Alle tarieven genoemd op deze pagina zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Dit leer je tijdens de training

De training bestaat uit 8 modules waarin jij een goede technische basis legt om verder te gaan.

Dit zit erbij in!

Module 1: Hoe is WordPress opgebouwd?

Je leert hoe WordPress in elkaar zit zodat je de basis goed te pakken hebt. Waar bestaat WordPress uit? Waarom is het zo populair? Hoezo kun je het modulair opbouwen? En nog veel meer!

Module 2: Zo werken pagebuilders

Uitleg over hoe verschillende pagebuilders werken. Je krijgt uitleg over wat pagebuilders doen en waar ze jou mee ondersteunen. We doen dit voor de 2 grootste pagebuilders, namelijk Divi en Gutenberg!

En met de kennis die je hier op doet, kun jij straks met elke page builder overweg!

Module 3: Uitgebreide pagina’s maken vanaf een template

Nu gaan we de praktijk in! Veel pagebuilders hebben templates voor bijvoorbeeld een sales page, een blogpagina of iets anders. We gaan aan de slag met een template en maken ons deze helemaal eigen. Welke opties zie je en hoe pas je deze aan? Hoe verplaats je elementen? Hierbij letten we juist ook op hoe het op mobiel, tablet én desktop eruitziet!

Module 4: Uitgebreide pagina’s maken zonder template

Vanaf een template iets maken is stap 1, maar iets zelf maken vanaf scratch is nog veel leuker. Dat gaan we in deze module doen. Stap voor stap leer je voor jouw pagebuilder hoe je een uitgebreide pagina maakt zonder vooraf gedefinieerde template van de pagebuilder.

Module 5: Plugins voor de juiste toepassingen gebruiken

Er zijn miljoenen plugins voor WordPress. In de eerste module heb je al geleerd wat plugins zijn, in deze module leer je hoe je de juiste plugins kunt selecteren voor de juiste taak en hoe je ze gebruikt.

We gaan aan de slag met de belangrijkste WordPress-plugins en je krijgt een stappenplan hoe je de kennis toepast voor welke plugin dan ook.

Module 6: Werken met verschillende plugins en systemen binnen WordPress

Als je als VA aan de slag bent, zul je ook de websites van je klanten af en toe updaten. Maar de ene site is de andere niet. Hoe leer je een systeem zo snel mogelijk kennen? Daar gaan we deze module mee aan de slag zodat jij ook jouw klanten op technisch gebied kan ondersteunen als je dat wil.

Module 7: SEO basis

Zoekmachineoptimalisatie is hartstikke belangrijk. In deze module leer je hoe je alles in orde maakt voor Google. Wat is Google Search Console? Wat is een sitemap? Welke SEO plugins zijn er en wat doen ze eigenlijk? Na deze module weet jij al meer dan 90% van je klanten weten, geloof mij maar!

Module 8: Technische support en onderhoud verlenen aan jezelf en aan je klanten

Wat is er leuker dan je eigen website maken? Nou, die ook onderhouden natuurlijk! Je leert hoe je updates uitvoert, waar je op moet letten en wat je moet doen als er iets misgaat zodat je niet met je handen in het haar zit en een developer voor het minste of geringste moet inhuren.

En wat gaat me dit allemaal kosten dan?

Als je een kleine(re) ondernemer bent die veel wil krijgen voor weinig geld, dan is dit toch wel te gek, of niet? Maar we snappen ook dat je kijkt naar het kostenplaatje! Daarom houden we de prijzen laag. De training kost eenmalig € 279. Je kan in termijnen betalen.

Training WordPress voor VA’s

279,-

(337,59 incl BTW)

kennisbank
WordPress voor VA's 3

Een achtweekse training

In acht weken leer jij alles wat jij moet weten over WordPress.

Je leert hoe WordPress is opgebouwd, hoe je de vragen van jouw klanten kan beantwoorden, welke page builders er zijn én hoe je erin werkt en meer. Scroll naar onder om alle modules te vinden!

Een veilig besloten community

Wordt er iets niet behandeld in de training of heb je ondersteuning nodig? Dat kan! Onze community is voor jou onbeperkt toegankelijk en daar kun je al je vragen in droppen! En wel zo handig: je krijgt ook antwoord 😉

Een wekelijkse Q&A

Elke week behandelen we iets nieuws en dat bespreken we tijdens de wekelijkse Q&As. Je kan je vragen van tevoren insturen of ter plekke vragen: we gaan je vraag uitpluizen en je kijkt mee hoe ik dit soort problemen oplos! Een kijkje in de keuken van een WordPress-developer dus!

Paul van der Wal fotografie Teckoning Hq 2.
WordPress voor VA's 4

Wie is de Techkoningin?

De Techkoningin, dat ben ik! Caroline (spreek je uit als Keroolajn, op z’n Engels dus). Ik heb Informatica gestudeerd, ben WordPress-developer (jep, mijn code zit in jouw site 😉 ) en ik ben een lange tijd mega gefrustreerd geweest over de uitleg die mensen gaven over techniek.

Techniek is niet moeilijk. Het is net zo moeilijk als breien. Of waterverven. Of fietsen. Of nou ja, vul hier maar wat in. Het is niet speciaal ‘voor mannen’ (de eerste developers waren vrouwen) en het is al helemaal niet onmogelijk om te leren.

Naast dat ik met De Techkoningin ontzettend veel ondernemers help met hun techniek, leer ik mensen ook hoe ze hun eigen site kunnen onderhouden, hoe ze hun werkwijze kunnen automatiseren én hoe techniek leuk wordt.

Enkele vragen beantwoord:

Moet ik VA zijn voor deze training?

Nee, dat hoeft niet per se! We focussen ons wel specifiek op VAs, omdat virtual assistants naast hun eigen site, ook de site van hun klanten onderhouden. Als jij jouw eigen site wilt onderhouden en eventueel die van anderen, dan ben je uiteraard van harte welkom! Let op: we focussen ons op WordPress!

Kan ik deze training zakelijk boeken?

Jep! Je krijgt na betaling direct een factuur.

Kan ik in termijnen betalen?

Ook dat kan! Op de afrekenpagina kun je er ook voor kiezen om in twee of drie termijnen te betalen.

Wanneer begint de training?

We beginnen op 3 januari en eindigen op 4 maart. Elke week heb je een live Q&A waarin je je vragen kan stellen. Daarnaast kun je ook vragen stellen in de community.

Wat gebeurt er als de training is afgelopen?

Na de training houd je toegang tot de training en tot de community. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, wordt de training geüpdatet en heb jij die toegang uiteraard ook. Vragen kun je altijd blijven stellen in de community!
De wekelijkse Q&As stoppen, geloof me: na 2 maanden ben je ook écht klaar ervoor 😉 Daarnaast kun je altijd aansluiten bij de tweemaandelijkse Q&As van de community met al je vragen.

Is de prijs inclusief of exclusief BTW?

De prijs is exclusief BTW.

Ik heb een andere vraag!

Mail ons op [email protected] en we helpen je verder!