Sidekick by Techkoningin

Voor de bloggers die het liever zelf doen * Maandelijks opzegbaar abonnement * Inclusief gratis minitrainingen * En nog veel meer

Zit jij ook regelmatig huilend, tierend of met een algeheel wanhopig gevoel achter je computer omdat je website weer eens niet doet wat jij wil?

We snappen je!

Ook wij roepen soms regelmatig tegen elkaar: ‘Hoe kan dit?!’

Sterker nog, we hebben zelfs een communicatiekanaal dat de niet geheel subtiel gekozen titel #igaveupsorrynotsorry heeft, waarin we onze frustraties uiten.

Én het vervolgens oplossen met elkaars hulp.

Er zijn twee dingen waar het team van Techkoningin onwijs goed in is:

  1. Je geruststellen dat de wereld niet vergaat en het issue dat je hebt écht op te lossen is (op het gebied van techniek dan, anders deden we mee aan een Miss-verkiezing);
  2. Uitleggen hoe je een probleem moet oplossen.

Wij hebben dit netwerk met elkaar. En dit netwerk én onze kennis willen wij delen met jullie.

In mei starten we met Sidekick by Techkoningin. Jouw persoonlijke technisch assistent die jou helpt, assisteert en geruststelt!

technische hulp voor bloggers goedkoop
Zit jij er soms ook zo bij? Dat hoeft niet meer!

Alle tarieven genoemd op deze pagina zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Dit zit erbij in!

Onbeperkt vragen stellen

Of je nu 1, 7 of 5000 vragen hebt: het maakt ons niet uit. Je stelt ze allemaal en je krijgt op alles helder antwoord waar je ook écht mee verder kan!

Met welke vragen je bij ons terechtkan? Alles. Alles? Ja, alles. WordPress, social media, programmeren, bloggen, SEO, marketing en nou ja, alles dus.

Een veilige besloten omgeving

Je vragen stel je in een besloten omgeving waar alleen andere leden van het Sidekick programma en team Techkoningin bij kan. Zo weet je dat je echt elke vraag kan stellen én dat je dit op een plek kan doen waar veiligheid centraal staat.

Een goed gevulde kennisbank

Jullie fantastische vragen leveren natuurlijk al een behoorlijke kennisbank op aan antwoorden, máár wij willen natuurlijk ook nog heel veel aanvullende kennis delen. We verzamelen al deze kennis in een kennisbank waar jij exclusief toegang tot krijgt.

Regelmatig een (live) presentatie van een expert

Wil je meer leren over geld verdienen met je blog? Hoe je je website sneller maakt? Wat technische SEO is of waarom hosting nu zo belangrijk is? Regelmatig hebben we een expert die een live presentatie geeft over één van deze onderwerpen. Het eerste onderwerp?

Geld verdienen met je blog!

Maandelijks Live

Q & A

Elke maand hebben we met alle deelnemers een live Q & A waarin een Techkoningin expert jouw vragen live beantwoordt én de oplossingen meteen doorneemt. Ook is er de mogelijkheid om van tevoren vragen in te sturen, zodat we één onderwerp tijdens deze livesessie kunnen uitdiepen.

Exclusieve extra’s en kortingen

De Techkoningin heeft de mogelijkheid om goede plugins in te kopen in grote hoeveelheden. Het voordeel voor jou? Jij profiteert door middel van exclusieve kortingen die wel oplopen tot 75%!

Daarnaast krijg je elke maand op verzoek een volledige uitdraai van jouw website op het gebied van SEO. Waar rank jij goed op met je website? Wie is jouw concurrentie? En waar zitten jouw wins? Als je dit normaal zelf wil doen, ben je vaak al minstens 100 dollar per maand kwijt aan dergelijke abonnementen!

Bonussen:
gratis 3 tot 6 maanden onderhoud aan je website t.w.v. € 25,- per maand
het enige echte Techkoningin welkomstpakket!

Let op: deze bonussen gelden alleen als je een kwartaal- of jaarabonnement afsluit.

Wij onderhouden veel WordPress websites en weten als geen ander dat met het updaten van WordPress of plugins er wel eens fouten kunnen ontstaan. Voor de snelle beslissers hebben we daarom een tijdelijke actie: stap je nu in voor een kwartaal, dan onderhouden wij jouw website de aankomende 3 maanden gratis. Kies je gelijk voor een jaar, dan doen we dit zelfs 6 maanden! Dat is maar liefst een extra bonus van € 150,- ex btw! Dit betekent dat wij backups maken, je website updaten én problemen oplossen als die ontstaan als gevolg van je updates. Zo ben jij verzekerd van een veilige website die ook nog eens vlekkeloos loopt. Kun je lekker aan de slag met die tal van andere ideeën die je hebt, maar waar je vragen over hebt!

Welkomstpakket!
Wie houdt er nu niet van cadeautjes? Meld je je aan voor deze te gekke Sidekick community, dan krijg je via de post een welkomstpakket met daarin onder andere het Techkoningin notitieboek gemaakt van steenpapier. Het notitieboek is ontworpen door de milieubewuste toppers van Paper / on the Rocks en is exclusief te verkrijgen via ons.

Wat er verder in het pakket zit, vertellen we niet.

Oké, grapje, toch wel: goede chocolade en een handgeschreven kaartje.

Paul van der Wal fotografie Teckoning Hq 2.
Het zou toch wel fijn zijn als je net als ik heel chill achter je laptop naar buiten kan staren, omdat je weet hoe techniek werkt?

Geen frustratie meer! Wél hulp!

We snappen het: als website-eigenaar wil jij gewoon doen waar je goed in bent: schrijven, ondernemen en creëeren. Je wil vooral niet bezig zijn met technische drama. Dat snappen wij volledig.

Ook snappen we dat je geen honderden euro’s kan neerleggen per maand voor hulp. Daarom hebben we Sidekick by Techkoningin bedacht: wij zijn jouw sidekick en helpen je dus om beter te worden, óók op technisch gebied.

kennisbank
In onze uitgebreide kennisbank vind je antwoorden op ontzettend veel vragen die jij als online ondernemer kan hebben! Vind je het antwoord niet? Dan stel je je vraag in onze community!

Techniek moet een hulpmiddel zijn, niet het doel

Het maakt niet uit hoeveel vragen je stelt, hoe lang je ons aan het werk houdt met antwoorden geven of hoeveel ideeën je hebt: jij krijgt gegarandeerd binnen 24 uur antwoord* op jouw vragen!

Je krijgt zo snel antwoord, dat je gerust een timer onder onze stoel kan leggen met een bom die afgaat als we niet binnen 24 uur antwoord geven. Liever niet, overigens. Maar het zou kunnen. In theorie dan.

Waarom wij die 24 uur garanderen? We vinden het belangrijk dat jij niet te lang blijft zitten en snel verder kunt met waar jij goed in bent. Daarbij komt dat er één ding is wat we zelf heel frustrerend vinden: niet verder kunnen. En zoals we allemaal weten: behandel een ander zoals je zelf ook behandeld wil worden! Dat betekent: snel antwoord. Duidelijk antwoord. En wat ook handig is: een antwoord waar je echt iets aan hebt 😉

* Oké, we hebben 1 uitzondering: in weekenden en op feestdagen zijn we wel een beetje vrij. Een beetje? Ja, zo kunnen we het ook verantwoorden als je wel een keer op een zaterdagavond antwoord krijgt 😉

En wat gaat me dit allemaal kosten dan?

Als je een kleine(re) ondernemer bent die veel wil krijgen voor weinig geld, dan is dit toch wel te gek, of niet? Maar we snappen ook dat je kijkt naar het kostenplaatje! Daarom houden we de prijzen laag. Echt heel erg laag. Het abonnement kost slechts 50,- (ex btw) per maand. Ter vergelijking: iemand die ons 5 uur inhuurt om werkzaamheden aan haar site te verrichten, betaalt € 337,50 per maand.

Per maand

maandelijks opzegbaar

50,-

(60,50 incl BTW)

Per kwartaal

150,-

140,-

(169,40 incl BTW)

Per jaar

600,-

549,-

(664,29 incl BTW)

Wellicht vraag je je af waarom we het nu dan zo goedkoop aanbieden. Snap ik. Dit heeft te maken met onze visie en missie: wij zijn van mening dat iedereen zijn of haar website moet kunnen runnen. We helpen graag, maar snappen ook dat niet iedereen ons kan inhuren voor een x aantal uur in de maand voor 1 op 1 begeleiding. Daarom hebben we besloten om een programma te starten waar je zelf dingen doet, maar wel met onze hulp. Je krijgt dus toegang tot onze (behoorlijk indrukwekkende – al zeggen we het zelf) kennis. Je moet het alleen zelf uitvoeren. En ook dat uitvoeren doe je weer met onze hulp. Kom je er niet uit? Dan stel je je vervolgvraag en helpen we je daar weer mee! Zo word jij technisch steeds beter, deel jij je kennis weer met anderen en maken we samen het internet weer een stukje fijner voor jou!

Enkele vragen beantwoord:

Is dit een maandelijks abonnement?

Het is afhankelijk welk abonnement je kiest!

Wanneer start dit?

Sidekick by Techkoningin start per 3 mei. Je krijgt automatisch toegang tot onze campus op campus.techkoningin.nl.

Ik wil nu nog niet meedoen, kan ik later instromen?

Ja en nee… we draaien namelijk een pilot voor deze belachelijk lage prijs en bizarre bonussen. Het kan zomaar zijn dat we dus de deuren sluiten voor een tijdje en je niet kan instromen. Daarnaast kunnen we je verzekeren dat je niet alle toffe bonussen hebt die je nu wel krijgt!

Loggen jullie in op mijn website om problemen op te lossen?

Nee. De enige keer dat wij inloggen, is als wij onderhoud plegen. Onderhoud betekent dat wij alles updaten en backuppen. We laten het achter zoals we het gevonden hebben (dus foutmeldingen veroorzaakt door updates lossen we op). Heb je problemen die niet komen door nieuwe versies van plugins? Dan helpen we je door je uitleg te geven over hoe je het kan oplossen. Wil je liever dat wij je technische issues oplossen, dan raden we je aan contact op te nemen voor maatwerk!

Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Uiterlijk een week voordat de nieuwe abonnementsperiode ingaat. Dus als jij op 3 mei lid bent geworden en hebt een maandabonnement en je wilt per juli geen lid meer zijn, dan moet je uiterlijk 7 dagen voor 3 juli aan ons laten weten dat je je lidmaatschap opzegt!

Gaat de prijs omhoog?

Als jij nu instapt, houd je altijd dezelfde prijs. Het kan wel zijn dat we dit abonnement omhoog gooien in de toekomst, maar jij zal altijd 50 euro ex btw blijven betalen gedurende je lidmaatschap!