Over De Techkoningin

Alles over dé Techkoningin en haar geweldige team.

Nerds. Dat is hoe de dames van De Techkoningin omschreven kunnen worden. Betere woorden zijn: experts, ondernemers, eigenwijs, doorzetters en voor zoveel mogelijk automatisering gaan. De Techkoningin helpt jou het meest uit je leven te halen. Hoe? Door middel van blog posts over tech en lifestyle, boekentips rondom zelfontwikkeling, trainingen én 1-op-1 projecten.

De Techkoningin bundelt kennis en liefde over alle zaken die jou als ondernemende vrouw helpen groeien. Nieuwsgierig geworden hoe wij jou kunnen helpen? Kijk vooral op onze pagina rondom samenwerkingen om te zien voor wie wij onder andere hebben gewerkt én te lezen wat ze over ons zeggen. Want wij kunnen onszelf wel een veer in onze reet steken, maar dat kunnen onze klanten natuurlijk veel beter!

Bezoek ons kasteel – eh kantoor

Geen Senseo, wel Dolce Gusto, thee, cola light, fruit en de geheime stash chocola van Caroline

De Techkoningin is gevestigd in Gouden Handen, een voormalig klooster opgericht begin twintigste eeuw. Wil je onze indrukwekkende collectie planten bewonderen? Onze glas-in-loodramen of wil je controleren of er echt een hangmat op ons kantoor staat? Dat kan! Je bent altijd welkom om langs te komen om te praten over wat we kunnen doen voor jou. Stuur ons even een berichtje via [email protected]! Je vindt ons op Emmerikseweg 19a, 7041 AV in ‘s-Heerenberg.

Over Techkoningin Caroline

Oprichter, nerd en eigenwijs

“Weet je zeker dat je bij de opleiding Informatica moet zijn en niet bij Communicatie?”, “Wat praat jij lekker voor een programmeur” en “Weet je zeker dat je wel kan programmeren? Je bent een vrouw!” Ondertussen leg ik de opmerkingen naast me neer, weet ik dat ik goed ben in wat ik doe en doe ik dat als eigenaar van Techkoningin.

In 2013 behaalde ik mijn Informatica-diploma. Ik werkte voor verschillende softwarebedrijven, waaronder Thuisbezorgd.nl – graag gedaan, die pizza aan je deur – en Yoast, die van die SEO-plugin, die ja.

Naast mijn voorliefde voor software, houd ik ook ontzettend van schrijven. Zo onderhoud ik naast Techkoningin de blog Kaktussen.nl. Een website gericht op jonge moeders die net als ik, de kantjes er regelmatig vanaf lopen.

In mijn vrije tijd vind je me mopperend aan de keukentafel, omdat mijn peuter heeft bedacht dat ik weer iets van LEGO moet bouwen of probeer ik pixels in leven te houden in De Sims 4 (wie wist dat Simpeuters zo veeleisend waren?). Daarnaast ben ik pretparkfanaat: ik heb een abonnement op Attractiepark Slagharen en op Disneyland Parijs. Dat laatste stiekem omdat ik een crush heb op Aladdin en ik op een dag Doornroosje uit haar kasteel gooi en er zelf ga wonen.

Over Techprinses Sylvana

stagiaire die vooral geen koffie hoeft te halen

Herken je dat? Vrouw zijn, emotioneel stabiel, altijd perfecte focus (en lipstick), en succesvol zijn in alles wat je doet – Nee? Ik ook niet.
Momenteel heb ik (naast de nodige dateleed) een vaste polyamorie relatie met Netflix, en Ben & Jerry’s. Terwijl ik dagelijks de beste tips en lifestyle suggesties voor jullie op een rijtje probeer te zetten ligt mijn lactose intolerantie ergens in een hoekje te huilen omdat de zoveelste lepel ijs weer naar binnen wordt gewerkt.
Gelukkig is deze ginger wél succesvol in het zijn van nerdy, sassy, classy en een beetje badassy. Maar mijn grootste trots: een onofficiële (tech)prinses zijn bij het leukste bedrijf in de Achterhoek.

Ik ben in 2010 afgestudeerd als fotograaf, in 2015 als grafisch vormgever en ik studeer nu Communication & Media op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, met een minor in PR. Ik help je graag met elke klus op het gebied van vormgeving en content, communicatie en public relations, social media, marketing en web development. Wij vrouwen moeten voor elkaar klaarstaan.

Vind je tech maar een eng begrip? Dat hoeft niet! Ik ga voor jullie de nieuwste apps testen, de boeken lezen waar wij vrouwen echt benieuwd naar zijn, geef alleen de allerbeste films/series/docu suggesties – én zal alles afspeuren voor de meest toffe TED talks.
En, reviews? Yes please! Ik ga de allerbelangrijkste vragen in het leven voor jullie beantwoorden. Hoe houd je je planten in leven? Hoe vind je je grote liefde in het online tijdperk? Wat zijn dingen die écht op je bucketlist moeten staan? En bovenal: hoe haal je het beste in jezelf én je bedrijf naar boven?