Boost je Blog & Business Bundel: een musthave! - De Techkoningin

Boost je Blog & Business Bundel: een musthave!

Vanaf vandaag (15 mei 2020) is de Nederlandse Boost je Blog & Business Bundel digitaal verkrijgbaar. Waarom zou je hem aanschaffen? In dit artikel vertel ik je alles over mijn eigen bijdrage, wat je kan verwachten, wie meewerkten en wat dat je kost en oplevert. Lees dus snel verder!

Bijdrage aan de Boost je Blog & Business Bundel

Halverwege 2019 informeerde Esmée (bekend van Website4mama) of ik wilde meewerken aan een Nederlandse blogbundel. Het moest beter worden dan de Amerikaanse variant, waar ik al eerder over schreef: The Genius Blogger Toolkit. Gezien mijn eigen ervaring daarmee kon dat niet heel moeilijk zijn 😉 Maar los daarvan ging ik de uitdaging graag aan. Tegelijkertijd vond ik het razend spannend. Want zou ik dat kunnen, een heel paper schrijven over een onderwerp waar andere bloggers écht iets aan hebben?

Inmiddels mag het antwoord op die vraag duidelijk zijn. Ik liet de onzekerheid los en dook in het onderwerp Titels schrijven. Op mijn eigen website vind je daarvan de hele training, maar voor de Boost je Blog & Business Bundel werkte ik een samenvatting uit. Daarbij krijg je na aanschaf van de Bundel het hele komende jaar aantrekkelijke kortingen op Bloggen Baart Kunst – win-win dus.

Maar genoeg over mij. Waarom moet je de bundel kopen? Wie werkten eraan mee en hoe schaf je hem zelf aan?

Over de Boost je Blog & Business Bundel

Waarom is de bundel je aanschaf echt waard?

 1. Een Nederlandse bundel is er nog niet van dit formaat Het grootste nadeel van de Amerikaanse blogbundel vond ik persoonlijk dat hij echt gericht was op de Amerikaanse markt. Die is simpelweg niet te vergelijken met ons koude kikkerlandje. Daarbij stond er veel in over Pinterest en fotografie, terwijl ik daarnaast ook meer wil weten over het bloggen zelf. En ik denk jullie ook. De Boost je Blog & Business Bundel speelt daar hartstikke fijn op in door verschillende experts aan het woord te laten.
 2. De voertaal van de bundel is Nederlands Hoewel mijn Engels prima is, lees ik alles toch het liefst in mijn moedertaal. Sommige dingen kun je daarin toch net iets beter uitleggen.
 3. Zoveel experts bij elkaar krijg je niet vaak Je kunt seminars aflopen en afzonderlijke trainingen boeken bij ons allemaal, maar op deze schaal zijn er nog geen soortgelijke alternatieven. Je krijgt zo ontzettend veel waardevolle informatie voor slechts een fractie van onze normale prijs.
 4. Je krijgt een kijkje in onze keukens Misschien twijfelde je al langer om een training aan te schaffen bij Bloggen Baart Kunst, maar weet je niet wat je daarvoor kunt verwachten. Met mijn bijdrage aan de bundel zie je precies wat voor vlees je in de kuip hebt. Uiteraard is de online cursus uitgebreider en krijg je nog extra’s die niet in de Boost je Blog & Business Bundel zitten, maar je leest meteen af of de schrijfstijl van mijn training je aanspreekt. Wie weet is dit net het zetje dat je nodig hebt om toch nog eens te kijken in de webshop en je eerste cursus aan te schaffen. En dat geldt voor allemaal. Je weet meteen in hoeverre je met deze kennis echt vooruit kan en wat je nog meer zou willen weten.
 5. Aanzienlijke kortingen op ons aanbod Is bovenstaande niet genoeg? Dan krijg je met de aanschaf van de bundel toegang tot speciale kortingen waarmee je maar liefst € 1.200,00 kunt besparen! Dat is behoorlijk wat. Dus ik zou zeggen: aarzel niet en koop nu voor een fractie van de prijs een berg kennis waar je écht iets aan hebt.

Wie werkten mee aan de Boost je Blog & Business Bundel?

Merel van Berkel – Bloggen Baart Kunst

Het is niet netjes om te beginnen met jezelf, maar ik maak toch gebruik van deze kans op schaamteloze zelfpromotie. Na jaren aanmodderen, kreeg ik de slag te pakken. Zo verhoogde ik het aantal maandelijkse unieke bezoekers op mijn familie- en lifestyleblog Lotus Writings binnen een jaar van 6.000 naar ruim 25.000. Mijn bouncerate daalde van 80% naar net 50% en zo zijn er nog veel meer zaken die ervoor zorgden dat ik eindelijk écht doorkreeg hoe je bezoekers naar je website haalt met behulp van SEO.

Die kennis wil ik graag met je delen. Omdat het behoorlijk de diepte ingaat, besloot ik er cursussen over te schrijven. Deze helpen je te doorgronden wat SEO nu precies is en hoe je dit op een praktische manier toepast op je eigen website. Voor je het weet begin je het zelfs leuk te vinden 😉 De Boost je Blog & Business Bundel is een aanvulling op mijn werk. Als je hem aanschaft, zou ik het echt heel leuk vinden als je me laat weten wat mijn tips na toepassing voor jouw blog hebben gedaan – of je de cursus na afloop nog aanschaft of niet.

Verder werkten mee:

Over Bloggen

 • Esmée Branbergen: 10 tips voor een succesvol blog
 • Nicole Adelaars: Hoe schrijf je een goede zakelijke blog
 • Nathan Veenstra: Krijg meer bezoekers naar je website
 • Linda van Aken: Zoekwoordenonderzoek toepassen

Over SEO

 • Gea Simons: Google Search Console

Verdienen met je blog & website

 • Esmée Branbergen: Hoe ook jij geld kan verdienen met je website
 • Esmée Branbergen: Boost je business in 10 stappen naar meer klanten en omzet
 • Jennifer Kok: Affiliate Marketing voor publishers
 • Jennifer Kok: Affiliate Marketing voor adverteerders

Ondernemerschap & Marketing

 • Esmée Branbergen: Marketing & Contentkalender 2020
 • Kim Hoogmoed: Klanten en omzet via e-mailmarketing

Creatief ondernemerschap

 • Martiena de Graaf: Waanzinnige video’s opnemen
 • Janou Zoet: Tips voor de mooiste foto’s met je mobiel
 • Ilse ten Broek: Start met het zelf maken van jouw e-book
 • Kelly Meeus: Website en blogafbeeldingen maken voor in Canva

Zichtbaarheid op social media

 • Anne Raaymakers: Meer bezoekers op je blog met social media
 • Masja Slootweg: 5 stappen formule voor waardevolle leads via LinkedIn
 • Laura van Esveld: Organisch scoren op Facebook
 • Kelly Donders (Kelly Caresse): Vloggen & Instagram
 • Fleur Miller: Cursus Pinterest voor BLoggers
 • Sanne Raaimakers: Zo gebruik je # op Instagram
 • Debra van der Heide: Instagram tips & tricks
 • Emel Koc: 10 tips om met content marketing je zichtbaarheid te vergroten

Overige

 • Gea Simons: Musthave plug-ins voor WordPress
 • Gea Simons: Google Analytics
 • Bianca van der Zwet: Basiskennis boekhouden
 • Naomi van der Louw: Reclame Code factsheet
 • Naomi van der Louw: Regels voor reclame door bloggers en influencers

Hoe duur is de bundel? Wat krijg je ervoor? En waar schaf je hem aan?

Voor € 97,00 is de blogbundel van jou. En schaf je de Boost je Blog & Business Bundel nu aan, dan krijg je een hele fijne korting! Aarzel dus niet te snel. Hierboven staat precies beschreven welke cursussen na de aankoop van jou zijn en ik weet bijna zeker dat er meerdere zaken tussen staan die je interesseren en gaan helpen. Bovendien is het goed om te beseffen dat je voor bovenstaande normaliter veel meer geld kwijt zou zijn. Je schaft hem aan via de onderstaande link.

Koop nu je eigen Boost je Blog & Business Bundel
Met de code Bundel30 krijg je nu 30% korting!

Welke cursus uit de Boost je Blog & Business Bundel spreekt jou het meest aan?

Bovenstaande link is een affiliate link. Met de aanschaf van jouw Boost je Blog & Business Bundel krijg ik dus een percentage van je aankoop, maar kost jou niets extra’s. Mocht je de bundel aanschaffen, dan wil ik je met dit berichtje heel graag bedanken.