Hosting speciaal voor bloggers

Jouw website verdient snelheid en een bedrijf dat begaan is met jouw website, of je nu 1, 50.000 of een miljoen bezoekers per maand op je site verwelkomt. En dit alles op een Nederlandse duurzame server. Oh ja, en dan ook nog betaalbaar.

Ben jij

  • het zat dat je website trager is op bepaalde momenten omdat je je server deelt met duizenden andere sites die mogelijk jouw resources opslokken?
  • klaar met vaag geneuzel over CPUs, maximaal geheugen, shared hosting accounts en een hostingbedrijf dat pas met jou communiceert als je je klantnummer hebt gegeven?
  • bang dat je gillend gek wordt als je host nog één keer zegt dat ze er alles aan doen om het zo snel mogelijk op te lossen, en dat ‘zo snel mogelijk’ pas na 48 uur is naar verwachting?

Dan ben jij klaar voor hosting bij De Techkoningin

Je kiest niet elke dag voor een nieuwe host. En daarbij moet je ook 100% zeker weten dat je kiest voor een host die jouw bedrijf snapt. Die snapt dat jouw blog niet uit de lucht mag zijn als die belangrijke campagne net is gestart. Die geen duurdere pakketten probeert te verkopen, maar met jou meedenkt over wat je echt nodig hebt én die ook technisch geneuzel kan uitleggen in normale woorden. Dat kunnen wij!

De Techkoningin is gespecialiseerd in hosting voor bloggers, hosting voor webshops en hosting voor online academies.

Hosting voor bloggers

Negen van de tien keer verdien jij geld door middel van advertenties, sponsored content en advertorials. Jij verdient dus je geld met bezoekersaantallen.

Dat betekent dat we jou niet hoeven te vertellen dat snelheid belangrijk is en dat elke seconde dat jouw website het niet doet, jij mogelijk een samenwerking verliest.

Wij zijn van origine bloggers. Dat betekent dat wij weten wat belangrijk is voor jou als blogger. We denken met je mee over je SEO als je dat wil, over de snelheid én al het andere.

Neem maar van ons aan dat wij weten wat we doen. En als je het niet van ons aanneemt, wist je dat onder andere Foxilicious.nl en Eefkooktzo.nl hun goedlopende blogs laten hosten door De Techkoningin? Daar zijn we heel erg trots op!

Hosting voor webshops

Sommige webshops zijn zo leuk dat mensen uit loyaliteit bij je bestellen: jouw webshop is er vast zo een! Maar dat betekent niet dat je altijd maar moet hopen op de coulance van je klanten.

Je webshop moet snel zijn, de juiste mails versturen en als het druk is op de site omdat je net een nieuw product hebt gelanceerd, moet je ervan uit kunnen gaan dat je website niet zo traag wordt dat het lijkt alsof uitgerekend jij de allerallerallerlaatste chocoladereep van Tony’s Chocolonely verkoopt.

Wij snappen dat én dat betekent dat wij weten dat op piekmomenten jouw webshop de vraag aan moet kunnen. We weten dit niet alleen, we regelen het ook nog eens voor je! Gewoon. Zit bij de service inbegrepen!

Hosting voor online academies

Online trainingen zijn beter dan ooit en makkelijker te maken dan ooit. Maar dat betekent niet dat elke host dit ook aan kan. Waarom niet? Als jouw website software draait voor een online leeromgeving, heeft elke gebruiker een eigen account. En daar houdt niet elke host rekening mee.

Snelheid, veiligheid en duidelijkheid: dat zijn dingen die jouw online academie nodig heeft.

Je deelnemers moeten mails ontvangen als zij dit nodig hebben, direct toegang krijgen tot hun omgeving én op een snelle server werken. Hoi! Waarom host jij je academie nog niet bij ons dan? 😉

Wij zorgen dat op piekmomenten jouw online leeromgeving snel blijft en denken uiteraard met liefde mee hoe je je academie nog beter kan laten floreren!

Snelheidsoptimalisaties zodat Google, je bezoekers en jij blij worden

Snelheid, snelheid en nog eens snelheid. Een snelheidsverschil van een halve seconde kan al betekenen dat je op een hogere positie komt in Google en dat je bezoekers niet meteen je site weer verlaten. Je kan allerlei trucjes uithalen om sneller te worden, maar wist je dat je hosting hier nog belangrijker in is? Onze servers zijn geoptimaliseerd voor, komt ie weer: snelheid.

Duurzame servers: jouw website helpt het milieu op onze hosting

De meeste hostingpartijen hopen dat jouw website zo groot en zwaar is, dat ze je kunnen upgraden naar duurdere pakketten. Wij doen dat net even anders. Wist je dat de opslag van je website namelijk heel slecht voor het milieu kan zijn? Het kost stroom om jouw website op te vragen, het kost stroom om jouw website op te slaan en elke wijziging op je site, kost ook stroom. Kortom: als jij 189 plugins hebt draaien, een verouderde WordPress-versie hebt én ook nog eens gigabytes aan ongebruikte data hebt opgeslagen, huilt het milieu. En wij worden hier actief van: wij adviseren je namelijk over je website. Zien wij dat jouw website op momenten piekt? Dan onderzoeken wij waarom en wat we hier aan kunnen doen. Vervolgens brengen we jou dat advies uit. Zo weet je dat je niet op duurdere hostingpakketten wordt gegooid bij ons, maar gewoon: wat je nodig hebt. En we vertellen je of het haalbaar is om naar een lager pakket te gaan en wat je daarvoor zou moeten aanpassen aan je website. Als je dit allemaal uit handen wil geven, kan dit ook.

Daarnaast nog een belangrijk punt: er is een dikke kans dat jouw website geen piek heeft in bezoekers om half 3 ‘s nachts. Tenzij je een heel legio aan versbakken ouders tijdens de nachtvoeding naar jouw site weet te trekken. Hoe dan ook: jouw website piekt op bepaalde momenten en wij zorgen dat je site het aankan. Maar wat als jouw website niet piekt? Dan verbruikt de server minder stroom. Zodra je website weer beter bezocht wordt, schalen wij ook automatisch bij. Wel zo fijn. Een lamp laten branden in een ongebruikte ruimte is zonde. Een server op volle toeren laten draaien zonder bezoekers is nog veel energieverspillender.

Onze pakketten

1

Diadeem

1

Webhosting voor startende of kleinere websites.


PageSpeed optimalisatie (vindt Google leuk – en je klanten overigens ook)

Caching (dat is nog meer snelheidsoptimalisatie)

24/7 monitoring (dat betekent dat wij eerder weten dat jouw website plat ligt dan jij)

Security+ (een uitgebreide firewall op de server, inclusief virusscanner en botblocker. Zie het als een slotgracht, automatische kanonnen die schieten op alles wat jouw site wil aanvallen of er niet op thuishoort en een metalen poort ineen. Wel zo veilig)

Een semi-geïsoleerde omgeving met maximaal vier andere sites

Maximaal 120 websites op jouw server

Migratieservice (we verhuizen je hele website voor je)

Dagelijkse backup (zodat je je site dagelijks kan slopen. Nee, grapje, doe maar niet)

9,- ex btw per maand

2

Tiara

2

Voor webshops, zakelijke websites en grotere websites


PageSpeed optimalisatie (vindt Google leuk – en je klanten overigens ook)

Caching (dat is nog meer snelheidsoptimalisatie)

24/7 monitoring (dat betekent dat wij eerder weten dat jouw website plat ligt dan jij)

Een geïsoleerde omgeving voor alleen jouw website!

Maximaal 116 websites op jouw server

Migratieservice (we verhuizen je hele website voor je)

Inclusief een eigen testomgeving

Dagelijkse backup (Voor als je per ongeluk de inlog aan een niet zo’n goede developer gaf die ineens live aan de slag ging en alles sloopte en je nu niet meer weet hoe je je site moet redden)

25,- ex btw per maand

3

Kroon

3

Voor de echte keizerinnen onder ons: websites met meer dan 100.000 bezoekers of de echt krachtige websites

PageSpeed optimalisatie (vindt Google leuk – en je klanten overigens ook)

Caching (dat is nog meer snelheidsoptimalisatie)

24/7 monitoring (dat betekent dat wij eerder weten dat jouw website plat ligt dan jij)

Een geïsoleerde omgeving voor alleen jouw website

Je deelt de server met maximaal 2 andere websites: dit overleggen we uiteraard van tevoren met je!

Migratieservice (we verhuizen je hele website voor je)

Inclusief een eigen testomgeving

Dagelijkse backup

Maandelijks onderhoud t.w.v. € 25,- (wij updaten je plugins en WordPress en als er iets stukgaat, repareren we het ook nog)

vanaf 200 ex btw per maand

Deze leukerds gingen je voor

Benieuwd wie allemaal op onze servers draaien? Hieronder een selectie!

foxilicious
Hosting speciaal voor bloggers 8
momambition e1622795174609
Hosting speciaal voor bloggers 9
Tvp banner site 1
Hosting speciaal voor bloggers 10
cropped logo eefkooktzo 1750x500
Hosting speciaal voor bloggers 11