Help jij mee met ons onderzoek?

Geschreven door Posted on 2 minuten leestijd 45 keer gelezen

Lieve blogger / ondernemer,

Mijn naam is Sylvana. Misschien denk je al “hé, is dat niet die ene–” ja, dat ben ik. Maar misschien komt mijn naam je ook helemaal niet bekend voor, dat’s ook niet erg! Ik ben student aan de opleiding Communications & Media van de HAN in Arnhem. Op dit moment doe ik mijn afstudeerproject bij de Techkoningin. Daarnaast maak ik ook deel uit van het Techkoningin team, jullie kennen mij misschien van mijn blogs (op Lifestyle by Techkoningin).

Zoals jullie weten zijn wij van de Techkoningin dagelijks hard bezig om jou te kunnen helpen met het succesvol oprichten en onderhouden van jouw onderneming. We snappen dat je niet alles zelf kan doen, hoe graag je dit ook zou willen. Daarom denken wij dagelijks mee over hoe wij jou nóg beter kunnen helpen. “Waar heb jij behoefte aan?” Dat is een vraag die extreem belangrijk voor ons is. Daarom hebben wij jouw hulp hard nodig.

Het valt ons al een tijdje op dat wij veel dezelfde vragen krijgen vanuit jullie. “Hoe kan ik mijn website versnellen?”, “Welke plugin heb ik nodig voor–“, “Hoe kan ik — makkelijk uitvoeren?” Dit is absoluut niet erg, we beantwoorden alle vragen met liefde. En toch hebben we zitten denken: hoe kunnen we jullie nou beter helpen, zodat jullie ook weer sneller door kunnen met waar jullie van houden?

Wij denken dat wij het antwoord op deze vraag hebben gevonden. Om jullie beter tot dienst te kunnen zijn willen wij een community oprichten. Maar om dit te kunnen doen, hebben wij jouw hulp nodig!

Zou jij mijn vragenlijst willen invullen? Dit duurt ongeveer 10-20 minuten.

Dit is de link – klik hier!

Liefs, Sylvana
Team Techkoningin

TIP: In totaal komen er 3 vragenlijsten. Als je deelneemt aan alle 3 vragenlijsten én bij alle 3 jouw naam & e-mailadres achterlaat kan je tevens kans maken op één van de GRATIS trial spots (gedurende 6 weken) van de nieuwe Techkoningin community! Hierover lees je meer aan het eind van de vragenlijst.

Wat vind jij?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog geen reacties