Diensten en producten

De Techkoningin biedt verschillende diensten en producten aan. Wij bieden diensten en producten aan aan adverteerders en marketingbureaus, online ondernemers en bloggers. En wil je iets wat we hier niet vernoemen? Neem dan contact met ons op. We kunnen je ongetwijfeld helpen of verwijzen naar de juiste persoon!

Voor adverteerders en marketingbureaus

technologie

[bigletter]Op Techkoningin combineren we lifestyle en tech. We bloggen dagelijks over technologie, beauty, lifestyle, reizen, carrière, eten en interieur. Past jouw merk hier tussen?[/bigletter]

Gesponsorde content

Een artikel dat over jouw product gaat geschreven door één van onze bloggers: dat kan! Bij het schrijven van onze artikelen, letten wij op SEO, de doelgroep en natuurlijk jouw eisen. Neem contact op voor onze prijzen.

Maatwerk

Elke campagne heeft een ander doel: linkbuilding, naamsbekendheid of vergroten van de omzet. Wil je iets anders dan een artikel op De Techkoningin of wil je een langdurige samenwerking aangaan? Dat kan! We denken graag mee.

Voor online ondernemers

boeken

[bigletter]Wij weten dat jij knetterhard werkt om te kunnen genieten van je vrije tijd. Jij onderneemt en je bent er goed in en als ondernemer weet jij dat jouw tijd kostbaar is. Zo kostbaar dat je niet het wiel opnieuw gaat uitvinden, als anderen de oplossing al voor je hebben. De Techkoningin neemt jouw onderhoud uit handen, bouwt online academies, webshops, websites, membership programma’s of helpt jou met je funnels door middel van e-mailmarketing: kortom, wij ontzorgen je zodat jij je kan richten op waar je goed in bent.[/bigletter]

Website

Je website is je visitekaartje. Je wil dat dit er goed uitziet, professioneel is gemaakt door mensen die weten wat ze doen én het liefst bewezen expert zijn. Dat snappen we. Je website wordt gemaakt door een developer die ook mee heeft gebouwd aan WordPress. Wel zo fijn, een expert die zich ontfermt over jouw zaak.

Academie

Online academies zijn populairder dan ooit. Enkele jaren geleden werd al aangekondigd dat we naar een tijdperk gingen waarin we meer van elkaar wilden leren, meer persoonlijke ontwikkeling wilden doormaken en vooral willen groeien. Jij wilt natuurlijk dat jouw academie staat als een huis. Dat regelen we!

Webshop

Verkoop je producten, trainingen of diensten? Dan heb je een webshop nodig. En dan het liefst eentje die schaalbaar is en op maat gemaakt is voor je. Of je nu wil dat mensen diensten bij jou kunnen inboeken, een abonnement kunnen afsluiten, direct toegang krijgen tot digitale downloads of dat de bestelling meteen naar een fulfilment center gaat: dat regelen we voor je.

Onderhoud

Je kent het wel, je moet een stuk tekst aanpassen op je site, je hebt een foutmelding omdat je een jaar achterloopt met software-updates op je website of je hebt ruzie met je hosting en je weet even niet meer wat je moet doen. Kortom: je wil dat iemand zich ontfermd over jouw website en dit voor je regelt. Wij kunnen (delen van) het onderhoud van je online onderneming van je overnemen. Dit kan al vanaf 25 euro in de maand!

E-mailmarketing

Werk je met een e-mailmarketingprogramma waar je meer mee wil doen? We helpen diverse ondernemers met het opzetten van funnels en denken na over jouw wensen en de wensen van jouw klanten.

Maatwerk

Heb je een ander idee of andere wensen dan wij hier hebben genoemd, of wil je een combinatie van onze diensten? Neem dan contact met ons op! We bespreken jouw wensen en eisen en als wij je niet verder kunnen helpen, helpen we je zoeken naar iemand die perfect is voor jouw klus.

Voor bloggers

menuachtergrond

Als blogger heb jij andere wensen en eisen dan als ondernemer die producten verkoopt met zijn of haar website. Bij Techkoningin snappen we dat. Naast onze jarenlange ervaring met bloggers, zijn wij zelf ook blogger. Het voordeel? Wij weten precies wat jouw website nodig heeft. We weten alles van WordPress, thema’s, plugins en de eisen die jouw bezoekers, marketingbureaus en jijzelf hanteren. DA, PA, TF, CF, SEO en welke afkorting je dan nog meer onze kant op slingert: we snappen je.

Als blogger wil je je focussen op dat wat jij het beste doet: content maken. Daarom vertellen wij je niet dat je moet schrijven, dat weet jij. Speciaal voor jou hebben we drie producten geselecteerd die van belang zijn voor jou. En staat er iets niet tussen? Mail ons dan! We kunnen je zeker weten helpen.

Snelheidsoptimalisatie

Dat je website snel moet zijn, dat weet je vast. Maar weet je ook hoe snel? Google en je bezoekers vinden jouw website minder belangrijk als de laadtijd traag is.

Wat je krijgt

  • een licentie van een jaar voor WP Rocket. Dé caching plugin voor WordPress ter waarde van 44 euro.
  • de plugin wordt voor je geïnstalleerd op jouw blog.
  • Wij stellen de plugin in en kijken daarbij naar jouw unieke setup.
  • Je krijgt vervolgens een adviesrapport met tips om je website nog sneller te maken.

Plugins en theme vertalen

Er zijn tal van thema’s en plugins voor WordPress en ze zijn beschikbaar in allerlei talen. Toch zijn ze niet altijd vertaald in het Nederlands. Of het is wel vertaald, maar totaal verkeerd. Zo wil je misschien niet dat er ‘Plaats uw reactie’ staat, maar gewoon lekker ‘Reageer’. Wij nemen dit van je over, zodat jouw website geen Engelse of slecht vertaalde teksten heeft, maar gewoon jouw eigen look and feel bevat!

Je kan dit al laten doen vanaf 65 euro, afhankelijk van wat er vertaald moet worden!

Onderhoud

Als blogger wil jij waarschijnlijk het liefst hele dagen met je neus in je content zitten. Je wilt je niet druk maken om updates, de snelheid van je website, foutmeldingen of met SEO. Dat snappen we! Wij kunnen (delen van) het onderhoud van je blog van je overnemen. Dit kan al vanaf 20 euro in de maand! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mailtje.

Opschonen van je website

Wil je dat we niet alleen naar je snelheid kijken, maar alles optimaliseren? Van je database tot aan je afbeeldingen en van je thema tot aan je plugins? Dat kan! We bieden ook totaalpakketten aan. We kunnen hier helaas geen vast tarief aan hangen, omdat elke website uniek is en elke blogger andere wensen heeft. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

1-op-1 sessie

Wil je uitleg over WordPress, wil je dat we kijken naar jouw website, je uitleggen hoe je je thema zelf kan aanpassen, of wil je dat er een keer iemand een dag naast jou zit waaraan je al je frustraties kwijt kan en vervolgens de oplossingen krijgt waar je naar op zoek was? Dat kan! Of het nu om Gutenberg, WooCommerce, groene bolletjes of je hosting gaat, wij helpen je graag. Stuur ons een bericht zodat we je wensen kunnen bespreken en een offerte op maat kunnen maken!

Andere vraag

Heb jij een andere vraag of probleem met je site? Ook dan kunnen we je vast helpen, of naar de juiste mensen verwijzen!

Let op: alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.