Blogger By Nature 2020 | 5 redenen om te gaan - De Techkoningin

Blogger By Nature 2020 | 5 redenen om te gaan

Blogger by Nature 2018 review
Blogger By Nature 2020 | 5 redenen om te gaan 2

Nog een paar maanden en Blogger by Nature 2020 staat alweer voor de deur. Maar wat kan je hier eigenlijk verwachten? En waarom is het een event dat je eigenlijk niet zou mogen missen? Ik vertel je er alles over in dit artikel!

Wat is er allemaal te doen bij Blogger by Nature 2020?

Kennissessie

Zoals iedere editie zal Blogger by Nature 2020 beginnen met een intensieve kennissessie. Dit jaar krijg je informatie over de Reclame Code Commissie voor Social Media en Influencer Marketing. Een inhoudelijke sessie over de regels, wat nu precies de bedoeling is bij een samenwerking en hoe je je hieraan kunt houden.

Workshops

Dit jaar heb je de keus uit maar liefst 8 verschillende trainingen. Daarvan kan je je inschrijven voor drie stuks.

 • Alles dat je wil weten over DA en TF door Bart (Klikproces)
 • Samenwerkingen met PR-bureaus door Leonie (RVG Media)
 • Pinteres door Fleur (Pinexpert.nl)
 • Affiliate Marketing door Jennifer (Affiliateblogger.nl)
 • Blog optimalisering (door mij!)
 • Fotograferen met je smartphone voor je blog en insta door Janou (Foonfoto.nl)
 • Focus en planning voor een succesvol blog door Maike (Jufmaike.nl)
 • Personal Branding & Instagram door Debra (Dsocials.nl)

Het lijkt me leuk je die dag te zien!

Netwerken

Behalve het volgen van trainingen die je met een berg aan inspiratie weer naar huis laten gaan, is er ook ruimte om te kunnen netwerken. En hoewel ik dat in eerste instantie best spannend vond, viel het eigenlijk wel mee. Het is juist een leuke manier om eens te zien met wie je mailt en een laagdrempelige vorm van contact met PR Bureaus en andere opdrachtgevers.

Contacten opdoen met andere bloggers

Een beetje last but nog least. Eindelijk de kans om die ene leuke blogger te ontmoeten die je al een tijdje volgt! Of bijkletsen met de mensen die je eigenlijk te weinig ziet voor je gevoel. Wijntje erbij, bitterballen en meer heb je toch eigenlijk niet nodig?

5 redenen om naar Blogger by Nature 2020 te gaan

Je leert ontzettend veel

De allereerste editie van Blogger by Nature (in 2017) vond ik zo enorm overweldigend. Ik kwam thuis met een hoofd vol informatie, onder de indruk en met een berg motivatie om aan de slag te gaan. Dat is eigenlijk precies wat je wil van zo’n dag: je investeert in nieuwe kennis en die krijg je ook.

Er is geen vergelijkbaar evenement in Nederland waar je zulke fijne trainingen kunt volgen. Wat mij betreft de belangrijkste reden om jezelf een kaartje naar Blogger by Nature 2020 cadeau te doen!

Professionalisering van de branche

Inmiddels is bloggen niet per definitie een hobby meer. Je kan er je geld mee verdienen, steekt er heel veel tijd en werk in. Dat betekent ook dat het belangrijk is dat de branche professionaliseert én serieus genomen wordt. En dat hangt weer samen met kennisoverdracht. Samen leren, samen vooruit.

De enige plek waar zoveel bloggers samenkomen

Ik ken geen evenement waar iets wordt gepromoot waar zoveel bloggers samenkomen. Het is gezellig. Ook als je niemand kent – zo vond ik de eerste editie best spannend, omdat ik slechts een enkeling beter kende. Omdat je dezelfde hobby of hetzelfde beroep hebt, raak je al snel aan de praat en voelt het vaak heel vertrouwd. Dus vind je het spannend? Geen zorgen, voor je het weet, vind je het hartstikke gezellig!

Eindelijk een gezicht bij de naam

Misschien mail je al een tijdje met dat ene PR bureau? Of heb je al een paar keer samengewerkt voor die fijne opdrachtgever? Dan is dit dé plek om eindelijk het gezicht te zien dat bij de mail hoor. Praat en mailt meteen een stuk leuker, volgende keer dat jullie contact hebben.

Ik ben er!

Met een eigen cursus.

En jeetje wat vind ik dat eigenlijk ook spannend. Wat ga ik vertellen? Hoe zorg ik ervoor dat het levendig en leuk blijft? En hoe zorg ik ervoor dat jullie na afloop het liefst meteen achter je laptop zouden kruipen om aan de slag te gaan?

Het zijn nogal wat doelen, maar ik heb er ook enorm veel zin in! En het lijkt me echt heel gezellig om jullie te ontmoeten.

Algemene informatie

Wanneer en waar vindt Blogger by Nature 2020 plaats?

Blogger by Nature 2020 zou worden gehouden op zaterdag 4 juli 2020.

LET OP!
Vanwege de gevolgen van de coronacrisis is het evenement verplaatst naar 6 september 2020.

Ook dit jaar vindt het evenement plaats in Stayokay Soest. Deze plek is redelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer (900 meter lopen vanaf het station) en met de auto. Je kan natuurlijk ook een nachtje eerder komen en blijven slapen. Bel met 035 601 2296 en geef aan dat je komt voor het Blogger by Nature event. Je betaalt dan een gereduceerde prijs.

Adres
Bosstraat 16
3766 AG Soest

TIP! Let op: onderweg naar Stayokay staat een zeer gevoelige flitspaal. Dus niet doorscheuren omdat je wat later bent 😉

Wat moet je meenemen?

 • Het is handig een notitieboek mee te nemen en een werkende pen. Of twee, voor de zekerheid.
 • Visitekaartjes!
 • Je goede humeur natuurlijk!
 • Een laptop of tablet zou kunnen, maar is niet per se nodig. Persoonlijk vind ik het vooral fijn om alles met de hand op te schrijven.
 • Telefoon en/of fotocamera om foto’s te maken.

Hoe zit het met parkeren en lunch?

Parkeren is naast Stayokay; lunch zit bij de prijs inbegrepen. Datzelfde geldt ook voor de borrel aan het eind van de dag.

Hoelang duurt de dag?

Vanaf 9.15 uur kan je aanschuiven in de eerste sessie van de Reclame Code Commissie. Aansluitend volgen trainingen, netwerksessie en lunch en vanaf 16.15 kan je alle informatie laten bezinken en lekker bijkletsen met de anderen.

Ticket kopen?

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik! Via de onderstaande knop kan je je eigen ticket aanschaffen.

Wie zie ik bij Blogger by Nature 2020?

Dit artikel bevat een affiliate link