Jij bent lekker bezig!

Binnen enkele minuten ontvang je de checklist die jou helpt met het bouwen en onderhouden van je eigen WordPress website. Je hebt de eerste stappen gezet naar een toekomst waar je geen dure developers nodig hebt om jouw website te laten beheren.

Speciaal aanbod voor jou

Voordat je gaat, weet ik zeker dat ik iets heb waar jij vandaag – op dit moment – wat aan hebt.

Hoe zou het zijn als WordPress geen geheimen meer kent voor jou?

Stel je voor dat je precies weet waarom je die ene foutmelding krijgt, wat dat ene knopje doet of hoe je systemen moet koppelen om exact te krijgen wat jij wil.

Dat is nu voor jou mogelijk! Omdat jij de checklist hebt aangevraagd, krijg jij de eerste module ‘Hoe is WordPress opgebouwd?’ van de training WordPress de Baas voor slechts 7 euro.

  • Weet jij wat WordPress Core is?
  • Weet jij waarom 40% van het internet draait op WordPress?
  • Weet jij hoe plugins en thema’s werken?
  • En weet jij wat je wel vrij kan aanpassen en waar je vanaf moet blijven?

Als je meer dan één keer nee hebt geantwoord op de vragen hierboven, dan herken jij de frustratie van niet verder kunnen.

  • Niet verder kunnen met je fantastische plannen.
  • Je deadlines verschuiven tot die techneut tijd heeft.
  • Je voelt je niet begrepen of je voelt alsof jouw website niet belangrijk genoeg is voor hulp.
  • Je hebt het gevoel dat je eerst flink geld moet verdienen voor je iemand kan betalen om jou verder te helpen. En die investering kán je niet maken, want jouw website verdient geen geld voor jou.
  • Je kan niet verder omdat techniek een doel wordt, in plaats van een middel.

Wat jij nodig hebt, is de baas worden over WordPress

Nee, niet de baas van WordPress, maar wel de baas worden over WordPress. Over jouw site. Over alle mogelijkheden

laptop

Aanbod

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot de module?

Er zit geen einddatum aan de module. Je houdt dus, zolang deze training bestaat, altijd toegang tot deze module. En dat is inclusief updates. Dat is wel zo handig! Je kan het dus op jouw tempo volgen en ook zo vaak volgen als je zelf wil.

Waarom is het zo goedkoop? Wat is het ‘addertje’?

De Techkoningin wil dat meer vrouwen techniek leuker gaan vinden. Jarenlang heb ik zelf vragen beantwoord via DM, via telefoon en via mail. Gratis. Heel leuk, maar ontzettend tijdrovend.
Ik wil dat jij het ‘knutselen’ aan je eigen site leuk gaat vinden. En om te laten zien dat de training écht wat voor jou is, krijg je de eerste module voor slechts 7 euro.
Je krijgt uiteraard een aanbod om de volledige training te volgen. En geen zorgen: je betaalt dan niet dubbel voor die eerste module. Dat verrekenen we in je aanbod!

Ik wil de volledige training aanschaffen!

Natuurlijk kan dat! 😉 Zodra je jouw deal claimt, kun je er ook voor kiezen om direct de volledige training aan te schaffen. Het voordeel voor jou? Dan krijg je nog eens extra korting! Een snelle beslisserskorting, zeg maar.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen zijn exclusief BTW en zijn ook zakelijk aftrekbaar.

Ik ben geen ondernemer, is de training ook wat voor mij?

Ja, zeker! We hebben een mix van ondernemers en niet-ondernemers. Wellicht wil je in de toekomst ondernemer worden of heb je voor je werk soms toegang nodig tot een dergelijk netwerk als die van de Techkoningin. Als jij online actief bent met jouw website, dan ben je uiteraard van harte welkom!

Is er ook een live moment om vragen te stellen?

Bij de eerste module zit dit er niet bij in, maar bij de volledige training WordPress de Baas is er elke 2 maanden een Q&A waarin je vragen kan stellen aan Caroline. Je kan vooraf vragen insturen of op het moment zelf vragen stellen. In de Q&As gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen die jij kan aandragen!