Jij bent lekker bezig!

Binnen enkele minuten ontvang je de checklist die jou helpt met het bouwen en onderhouden van je eigen WordPress website. Je hebt de eerste stappen gezet naar een toekomst waar je geen dure developers nodig hebt om jouw website te laten beheren.

Speciaal aanbod voor jou

Voordat je gaat, weet ik zeker dat ik iets heb waar jij vandaag – op dit moment – wat aan hebt.

Hoe zou het voor je zijn als je in een community zit met experts die voor jou klaarstaan?

Dit is nu voor jou mogelijk! Omdat jij de checklist hebt aangevraagd, krijg jij een trial op de Techkoningin Campus van maar liefst DRIE MAANDEN voor slechts 7 euro.

Author

Caroline is echt een wandelende encyclopedie als het gaat om WordPress. Ze weet precies hoe ze bepaalde problemen moet oplossen, hoe ze je website sneller, mooier en toegankelijker maakt voor gebruikers. Codes hebben voor haar geen geheimen meer, maar het fijne is daarbij dat ze in duidelijke taal precies weet uit te leggen hoe en waarom iets zo werkt. Mijn website is een belangrijk onderdeel van mijn inkomsten en ik ben ontzettend blij met Caroline in mijn team!

Eva

 – 
 • Heb jij een netwerk om je heen met technische experts die op elk moment van de dag jouw vragen beantwoorden?
 • Heb jij het gevoel dat jij elke vraag kan stellen die je maar hebt? Zelfs als het een beginnersvraag is?
 • Kun jij een developer om hulp vragen zonder dat je meteen een dikke rekening in je inbox krijgt omdat je ergens een vinkje verkeerd had staan?

Als je meer dan één keer nee hebt geantwoord op de vragen hierboven, dan herken jij de frustratie van niet verder kunnen.

 • Niet verder kunnen met je fantastische plannen.
 • Je deadlines verschuiven tot die techneut tijd heeft.
 • Je voelt je niet begrepen of je voelt alsof jouw website niet belangrijk genoeg is voor hulp.
 • Je hebt het gevoel dat je eerst flink geld moet verdienen voor je iemand kan betalen om jou verder te helpen. En die investering kán je niet maken, want jouw website verdient geen geld voor jou.
 • Je kan niet verder omdat techniek een doel wordt, in plaats van een middel.

Wat jij nodig hebt, is een plek waar jij AL je vragen kan stellen

 • waar je in de juiste richting wordt geduwd;
 • waar je bij de hand wordt genomen;
 • waar je je angst voor techniek kan omzetten in liefde voor techniek;
 • in een veilige omgeving;
 • en mede-ondernemers kan ontmoeten en kan helpen.
laptop

Dit alles kun jij vanaf NU hebben. De Techkoningin Campus biedt dit en nog veel meer. Jij kan nu een trial van maar liefst DRIE MAANDEN krijgen voor slechts 7 euro op de community van de Techkoningin. Dit is een korting van meer dan 50%! Je krijgt direct toegang.

Author

De campus is voor mij een grote meerwaarde voor mijn website. Ik ben zelf niet technisch onderlegd en doe veel zelf aan mijn website. Soms heb ik wat technische ervaring en kennis nodig om verder te komen. Deze schakel ik dan in bij de Campus van de Techkoningin. Ik kan daar altijd terecht. Bij de Techkoningin is veel kennis van zaken en veel bereidheid om te helpen. Ik kan daarna zelf weer verder. Super fijn om zo’n community te hebben!

Nienke

 – 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na de trial van 3 maanden?

Na 3 maanden gaat het abonnement in dat jij hebt gekozen bij het afsluiten van je trial. Als je kiest voor een maandabonnement, wordt na de trial elke maand 5 euro in rekening gebracht. Kies je voor een kwartaal, dan wordt elk kwartaal 15 euro in rekening gebracht en bij een jaarabonnement 60 euro per jaar.

Je kan altijd voor die tijd opzeggen! Geen zorgen, we helpen je herinneren als het einde van je trial nadert, zodat je kan kiezen of je lid blijft!

Wat voor vragen mag ik stellen in de campus?

Je mag elke vraag stellen die te maken heeft met techniek. Wat we alleen niet doen, is inloggen op je site om een probleem op te lossen. We helpen je wel om uit te zoeken waar het probleem zit en hoe je het oplost!

We weten veel van WordPress en programmeertalen zoals PHP en JavaScript. Ook kunnen we je helpen met HTML en CSS en nog veel meer. Denk ook aan vragen over SEO, webshops, hosting, marketing en meer!

Waarom is het zo goedkoop? Wat is het ‘addertje’?

De Techkoningin wil dat meer vrouwen techniek leuker gaan vinden. Jarenlang heb ik zelf vragen beantwoord via DM, via telefoon en via mail. Gratis. Heel leuk, maar ontzettend tijdrovend. Ook kwamen dezelfde vragen soms vaker terug. De community van de Techkoningin Campus zorgt ervoor dat alle kennis gedeeld wordt. Eigenlijk is het dus collectief: in plaats van dat je mij een uurtarief betaalt per vraag, deel je dit met andere mensen! Het addertje is dus dat je vragen moet stellen! 😉

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

De prijzen zijn exclusief BTW en zijn ook zakelijk aftrekbaar.

Kan ik ook lid worden als ik geen ondernemer ben?

Ja, zeker! We hebben een mix van ondernemers en niet-ondernemers. Wellicht wil je in de toekomst ondernemer worden of heb je voor je werk soms toegang nodig tot een dergelijk netwerk als die van de Techkoningin. Als jij online actief bent met jouw website, dan ben je uiteraard van harte welkom!

Is er ook een live moment om vragen te stellen?

Ja! Elke 2 maanden is er een Q&A waarin je vragen kan stellen aan Caroline. Je kan vooraf vragen insturen of op het moment zelf vragen stellen. In de Q&As gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen die jij kan aandragen! De Q&As worden altijd opgenomen, dus die kan je terugkijken. Dat betekent dat je de vorige Q&As ook terug kan kijken als je nu lid wordt. Zo heb jij ook wat aan de vragen van anderen!